Beltéri lépcsők

Akár olcsóbb árfekvésű standard kivitel, akár különlegesen egyedi kivitel.

Mindenki ízléséhez és pénztárcájához igazodva kínál beltéri lépcsőket a Stadler Lépcső Kft. A kedvezőbb árfekvésű építkezéseknél a Stadler Lépcső Kft ajánlja az egyszerű tisztafa GH40 típus vagy a fém-fa szerkezetű „Hárfa” lépcsőjét. Csekély anyagi ráfordítással nyújtanak különösen mutatós kialakítási lehetőségeket a Stadler „Segment” korlát típusai. Akinek különleges elképzelései vannak, az lehet hogy egy csigalépcső vagy egy lemezlépcső, vagy esetleg a különféle megoldások kombinációja mellett dönt.

A vevő elképzeléséhez, ízléséhez, nagyon sok megoldási lehetőség áll nyitva, ami a tartószerkezet kialakítását, korlátformát, színt érinti. A cég a kívánságok megvalósítása érdekében szorosan együttműködik úgy a tervezőkkel mind a kivitelezőkkel, megrendelőkkel.

Mára nagyon közkedveltté vált a rozsdamentes vagy saválló (inox) anyagú korlát összetevők (kapaszkodó, belső elemek stb.) illetve a teljes egészében rozsdamentes korlátok, esetleg rozsdamentes lépcső tartószerkezetek alkalmazása. 

Ez az anyag szálcsiszolt, polírozott kivitelben a metál színt, a fémet kedvelő emberek igényét hivatott szolgálni. Amellett, hogy árban lényegesen drágább, mint a normál acél, sok előnnyel rendelkezik. 
Így pl. hogy nincs szükség festésre és akár kültérben is használhatjuk anélkül, hogy rozsdásodna. 
A rozsdamentes korlátot kombinálhatjuk még üveg betétekkel, amik lehetnek áttetsző, sötétített, sima vagy szemcseszórással érdesített kivitelűek.

Acél lépcsők

Acél lépcsőkTeljes egészében, vagy csak tartószerkezetében acél vagy rozsdamentes acél lépcsőink.

Acél lépcsők »

Csigalépcsők

A csigalépcső tulajdonképpen egy különleges húzottkarú lépcső azzal, hogy a járólapok egyforma körcikk formában húzottak és a lépcső felülnézetből egy pontos körön belül fordul el.

Csigalépcsők »

Helytakarékos lépcsők

Elegáns megoldás kis helyiségekben vagy kis födémnyílás mellett.

Helytakarékos lépcsők »