Lépcső tervező

A lépcső tervezővel könnyedén megtervezheti kívánt lépcsőjét, melyet képekkel illusztrál a program. A tervezőben acéllépcsőket, acél csigalépcsőket, tömörfa lépcsőket és tömörfa csigalépcsőket tud testre szabni.
Különböző lépcső tartószerkezeti fajták közül választhat. Lépcsőjére járólapot és korlátot is el tud helyezni. Az így elkészült lépcsőről ajánlatot tud kérni tőlünk.


Lépcső tervező használata:

  1. A lépcső tervező program elindításához nyomja meg a fenti narancssárga gombot, vagy kattintson ide!
    (A program új ablakban nyílik meg.)
  2. A kezdőképernyőn 4 fő lépcsőfajta közül választhat. (acéllépcső, acél csigalépcső, tömörfa lépcső,tömörfa csigalépcső) Kattintson a kívánt lépcsőfajtára.
  3. Ezt követően megjelenik a kiválasztott lépcsőfajta alapértelmezett konfigurációval. A jobb oldalon látja a lépcső illusztrációs képét. A képernyő bal oldalán választható ki, hogy mit szeretne módosítani az adott lépcsőn, az ehhez a módosításhoz tartozó választási lehetőségek a képernyő alján helyezkednek el. Kattintson bármelyik választási lehetőségre, a lépcsője eszerint meg fog változni.
    (Visszalépni a fő lépcsőfajtákhoz a „<<" ikonra kattinva tud.)
  4. Ha végzett a lépcső megtervezésével, a bal oldalon található gomb segítségével ajánlatot kérhet tőlünk. Új ablakban fog megnyílni az ajánlatkérő űrlap, melynek első fele már tartalmazza a megtervezett lépcső jellemzőit. Ha figyelmesen kitöltötte az űrlapot további részeit, kattintson az „ajánlatkérés elküldése” gombra. Üzenetét e-mail formájában kapjuk meg, melyre a lehető leghamarabb válaszolni fogunk.

Lépcső tervező program használatát illusztráló mozgókép:

Lépcső tervező használata