Ipari vagy közületi lépcsők

Nagy teret igénylő, nagyobb terhelésre, nagyobb járószélességre méretezett lépcsőrendszerek közületeknek, üzemeknek, reprezentatív lakásoknak.

Természetesen a Stadler-VOSZK Kft. kínál könnyű és tetszetős lépcsőket, ebben a kategóriában is. A járólapok kő, műkő, lakkozott fa, nemesacél és üveg anyagainak, valamint a különféle acél, nemesacél, üveg korlátoknak a kombinációja egy áttetsző, légies, könnyed szerkezet hatását keltik.

Az anyagkívánságot, formát, konstrukciót minden esetben egyeztetjük az ügyféllel, s az esztétikus, kényelmes, biztonságos lépcső érdekében az ügyfél kérésére belsőépítészével, építészével, kivitelezőjével a kiviteli terveket jóváhagyatjuk. Ezek jelentik a garanciát arra, hogy az így megtervezett lépcsők legyenek azok orvosi rendelőben, szállodában, bankban, lakásban vagy akár üzemi épületben, mérethelyesek.

Az üzemi lépcsőknél első a funkcionalitás, és az esetleges menekülési igény esetén a minél nagyobb átbocsájtó képesség, az előírt tűzállóság . A Stadler üzemi, közületi lépcsők minden esetben teljesítik a különféle épület, tűz, munkavédelmi, biztonságtechnikai előírásokat. Tervezőink a gyártást megelőzően egyeztetik a Megrendelővel a gyártóművi terveket ezzel is biztosítva az előírások betartásának megrendelői kontrollját.